ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
 
Επικοινωνία

Θέσεις

O Κόσμος μας είναι ένας Κόσμος στον οποίο η Αλλαγή είναι το μόνο Σταθερό.

Προέρχομαι από μια οικογένεια με προοδευτική πολιτική παράδοση. Αυτήν την παράδοση διαφύλαξα και είναι πάντα η πυξίδα στη ζωή και στη δράση μου. Και ποτέ δεν ξεχνώ την αφετηρία μου, την Κρήτη και το γενέθλιο τόπο μου.

Στην Κρήτη στη γενέτειρα μου αφιέρωσα μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς μου ως ιδιώτης και επαγγελματίας, προσπαθώντας να διατηρήσω ζωντανή τη φλόγα που με έφερε στη ζωή και να κάνω κι άλλους μέτοχους αυτού του μοναδικά χαρισματικού πνεύματος.

Σήμερα δηλώνω την διάθεσή μου να θέσω τις γνώσεις, την εμπειρία που με κόπο απέκτησα και όλα τα αποθέματα δύναμης και ενεργητικότητας που διαθέτω στην υπηρεσία του Ρεθύμνου, όχι πια ως ιδιώτης παθιασμένη με τον τόπο της αλλά από τη θέση του κοινοβουλευτικού σας εκπροσώπου.

Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω και μάλιστα πολλά. Διότι γνωρίζω ότι παρά τα προβλήματα, υπάρχουν δυνάμεις που χρειάζονται τις κατάλληλες ευνοϊκές συνθήκες για να εκδηλωθούν.

Πιστεύω ακράδαντα στη δυναμική αυτού του τόπου και των ανθρώπων του.

Πίστευα και πιστεύω πάντα ότι το Ρέθυμνο είναι προικισμένο και πολύτιμο. Είναι πηγή πνευματικού και υλικού πλούτου. Στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε τα σπάνια χαρίσματά του

Η εμπειρία μου στον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα στην επικοινωνία με έχει προικίσει με τα απαραίτητα εργαλεία δουλειάς που θα μου επιτρέψουν να γίνω ένας αποτελεσματικός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους πολίτες του Ρεθύμνου και τα όργανα της κεντρικής εξουσίας.

Έχω εισπράξει τα δώρα της γενέτειράς μου και έχω τη θέληση να τα ανταποδώσω ισόποσα.

Έχοντας δοκιμαστεί στον επαγγελματικό στίβο κέρδισα το δικαίωμα να σας κοιτάω στα μάτια και να διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας. Η παρουσία μου σήμερα στον πολιτικό στίβο οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αίσθηση ευθύνης και στην θέλησή μου να προσφέρω.

Φίλες και φίλοι

Στο μέλλον αυτής της αλλαγής θα είμαστε μαζί.

Βαρβάρα Τερζάκη

Υποψηφιότητα πρόσκληση στις δυνάμεις,

  • του περιβάλλοντος
  • του πολιτισμού
  • της περιφέρειας
  • της οικονομίας
  • της συμμετοχής

Υποψηφιότητα - πρόσκληση στην νέα γενιά

  • στην Γυναίκα
  • στον Ανδρα
  • στην Τρίτη ηλικία

Κοντά στον αγώνα και στην αγωνία των Ρεθεμνιωτών

Η αγρότισσα και πολύτεκνη μητέρα σε προτεραιότητα

Μπορεί και θέλει

Μας ενώνει

για το Ρέθυμνο

 
© 2007 - easyweb team