ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
 
Επικοινωνία
Χαρές και λύπες σήμερα

Χαρά ιδιαίτερη και μήνυμα νίκης το οριστικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο, που με την συνύπαρξη του Γιάννη Δραμουντάνη, όπως και των άξιων υποψηφίων Μανώλη Όθωνα και Ηλία Λαμπίρη, αγγίζει διαστρωματικά την κοινωνία του τόπου μας.

Παραπέμπει δε εύστοχα  ως προς την σύνθεσή του, για την συνεκτική εκπροσώπηση του νομού μας, στη ρήση του ποιητή «Το να είσαι Έλληνας, Ρεθυμνιώτης εν προκειμένω, δεν είναι ζήτημα καταγωγής αλλά ζήτημα αγωγής».

Λύπη ιδιαίτερη και προβληματισμό προκαλεί η εξέλιξη της υποψηφιότητας του συντρόφου Βαγγέλη Μουνδριανάκη που ήταν και θα είναι μαζί μας, του οποίου η πολιτική ιστορία, προσφορά και ήθος επιβεβαιώνεται, ως επένδυση και συνεπής στάση, από την απόσυρση της υποψηφιότητάς του.

Η χωροταξική κατανομή του ψηφοδελτίου, με κάνει να νοιώθω ιδιαίτερη και με επιπρόσθετη ευθύνη και να λειτουργήσω, όπως και μέχρι σήμερα ως καταγόμενη και εκπροσωπόντας και την πόλη του Ρεθύμνου αλλά και κάθε χωριό και οικισμό μεγάλο και μικρό του Νομού μας.

Χαρά, η ημερίδα για την «Βιοποικιλότητα του Ψηλορείτη», που διοργανώθηκε από την ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝ των Ανωγείων και του Πανεπιστημίου Κρήτης και αποδεικνύει πόσο σημαντική και αναγκαία είναι η συνεργασία των φορέων και της Τοπικής Κοινωνίας, αλλά και τα αντανακλαστικά των Ανωγειανών για τέτοιες δράσεις. Επιβεβαιώνοντας την καθημερινή αγωνία μας για την διατήρηση του Μοναδικού Φυσικού Τοπίου της Κρήτης που μας περιβάλλει, της κουλτούρας μας και του τρόπου ζωής μας.

Λύπη  μεγάλη, ο ξυλοδαρμός του ιατρού στο Κέντρο Υγείας Περάματος.

Εάν σήμερα με τόση ευκολία προπυλακίζουμαι αυτούς που αγωνίζονται για την ζωή μας, με πόση ευκολία άραγε αύριο θα «ξανασταυρώσουμε το Χριστό»;

 

Το πρόγραμμα των περιοδειών έχει ως εξής:

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007, 18.30 το απόγευμα:

Άδελε, Πηγή, Λούτρα, Κυριάννα, Αμνάτος, Χαμαλεύρι, Βιράν Επισκοπή, Έρφοι, Σκουλούφια.

 

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007, 18.30 απόγευμα:

Επισκοπή, Καρωτή, Κούφη, Αρχοντική, Αργυρούπολη, Μυριοκέφαλα

 

 

© 2007 - easyweb team