ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
 
Επικοινωνία
Τιμητική εκδήλωση Κρητικός fm - Ιδιόμελον live
B. Τερζάκη Παλλήκαρη (democracy-rethymno.gr)
Εχω το μεγάλο προνόμιο να εχω γεννηθεί σε ενα μεγάλο νησί οπου πριν χιλιάδες χρόνια κάποιοι ψαράδες βλέποντας την γη της Ευρώπης την ονόμασαν ,ο Τόπος απο οπου μπορεί κανείς να δεί μακρυά.
Εχω επίσης το προνόμιο να εχω σύντροφο της ζωής μου και στηλοβάτη των ονείρων μου τον καθηγητη Ιωάννη Παλλήκαρη , ο οποίος εχει μεταφέρει με ιερότητα το ονομα της Κρήτης, το ονομα της Ελλάδος, σε ολόκληρη την υφήλιο.
Ευχαριστώ την Κρήτη, που μου εδωσε μεγάλα ονειρα κι ευχαριστώ τον κύριο καθηγητή που με στήριξε για να τα πραγματοποιήσω. Σας ευχαριστώ που μοιράζομαι μαζι σας αυτη την διπλή ευλογία .
Όσον δε αφορά την τιμή που μου περιποιείτε αγαπητέ κύριε Χνάρη μαζί με την ευγενή ομάδα σας, Σας ευχαριστώ και σας λέγω οτι: η τιμή ανήκει περισσότερο στους τιμώντες. Σε εσάς
Η Κρήτη , μέσα στους αιώνες δεν σταμάτησε ποτέ να αποδίδει τιμές και λατρεία στον θεό και τον άνθρωπο, να καλλιεργεί την γη και την ειρήνη , να συντηρεί τον βίο τον απλό ,να υφαίνει με δικό της γερό - χρυσό νήμα την ιστορία της και να συντηρεί τα προαιώνια θέματα και τα σύμβολα της φυλής.
Ειμαστε προορισμένοι και πρέπει να γίνωμε οι φύλακες "του ναού".  Ειναι δική μας η ευθύνη ,να παραμείνωμε πιστοί στο εργο μας ,στην παραγωγή πολιτισμού εναντι της ανθρωπότητος.
Να γίνει ο Κρητικός πολιτισμός ξανά πηγή εμπνευσης και τεκμηρίωσης της Ειρήνης και της Αγάπης ,της μόνης Αλήθειας του ανθρώπου ,επί γής.
Ειναι άλλωστε και ο μόνος δρόμος, που εγγυάται την επιβίωσή μας.


© 2007 - easyweb team