ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
 
Επικοινωνία
4η Συνάντηση Εργασίας Πολιτιστικών Φορέων Δήμου Μυλοποτάμου
(democracy-rethymno.gr)
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» οργανώνει την 4η Συνάντηση Εργασίας Πολιτιστικών Φορέων Δήμου Μυλοποτάμου, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2917 και ώρα 10:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρουμελή.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής της συνάντησης και η ημερήσια διάταξη των θεμάτων έχει ως εξής:

10:15 Προσέλευση – Εγγραφές
10:30 Χαιρετισμοί
10:40 Ομιλία από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» Μανούσο Κλάδο για την λειτουργία και τους στόχους του οργανισμού «Αυλοπόταμος», σύντομος απολογισμός πεπραγμένων και ενημέρωση προγραμματισμού επικείμενων δράσεων.
11:00 Το κυνήγι θησαυρού στον Δήμο Μυλοποτάμου. Εισήγηση : Μαρία Λαγουδάκη
11:30 Φεστιβάλ «Ταλλαία 2017» με θεματική την Υφαντική Τέχνη. Εισηγητές: Μανούσος Κλάδος από τον Δήμο Μυλοποτάμου & Βαρβάρα Τερζάκη από τον «Πανεπιστήμιο των Ορέων».
12:30 Διάλλειμα - Καφές
12:45 Ενημέρωση για τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα λειτουργίας των Πολιτιστικών Συλλόγων και Διεύρυνση της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης. Εισηγητές: Στέλιος Κουνελάκης Πρόεδρος & Κωστής Σαββάκης Αντιπρόεδρος & Έφορος Ρεθύμνου της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης
13:30 Λήξη Εργασιών

• Μετά από κάθε εισήγηση θα ακολουθεί διάλογος και θα καθορίζεται η απόφαση.
• Κατά τη διάρκεια της συνάντηση στο Ιατρείο Ρουμελή θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρουμελή, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει και να προσφέρει όποιος επιθυμεί.


© 2007 - easyweb team