ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
 
Επικοινωνία
Οι πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα

Αγαπητέ Πρόεδρε – Σύντροφοι του Π.Α.Σ.Ο.Κ.,

 

Σαν ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές ανά τη χώρα, θέτω στη διάθεση του Π.Α.Σ.Ο.Κ. όλα τα έξοδα του προεκλογικού μου αγώνα, αναστέλοντας κάθε προγραμματισμένη προεκλογική μου εκδήλωση.

Προτείνω να ανοιχτεί από το Π.Α.Σ.Ο.Κ. ένας εθνικός λογαριασμός για την «αποκατάσταση των θυμάτων από τις καταστροφές του περιβάλλοντος».

Οι σκηνές «Αποκάλυψης» που βλέπουμε πλέον καθημερινά δεν αναδεικνύουν μόνο το πλήρες έλλειμα κράτους και ιδίως Πολιτικής Προστασίας, αλλά κατεξοχήν το έλλειμα αγάπης προς τη χώρα μας.

Δυστυχώς, η ανάπτυξη χωρίς συλλογική εθνική συνείδηση μας οδήγησε στο φαινόμενο, οι επιτυχημένοι Έλληνες να αφήνουν πίσω τους μία αποτυχημένη Ελλάδα.

Η τρέχουσα πολιτική υπόσχεται και επιτυγχάνει επιφανειακή βελτίωση των όρων ζωής των Ελλήνων, αποτυγχάνει όμως στα πλαίσια μιας ουσιαστικής Παιδείας να εμφυσήσει στους Έλληνες την αγάπη τους για την Πατρίδα.

Ζούμε σε μια παρακμή, όπου το ατομικό έχει υποκαταστήσει το συλλογικό, κάτι που καταδεικνύει καθημερινά η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά μας.

Προτείνω ενόψει των Εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου, ως κεντρική προϋπόθεση και περιεχόμενο της Νέας Αλλαγής, το Π.Α.Σ.Ο.Κ. να απευθυνθεί στην λογική και το συναίσθημα των Ελλήνων, αλλά και να στοιχηθεί με την επικαιρότητα μέσα από το σύνθημα :

«ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

 

 

 

© 2007 - easyweb team